ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δάσκαλε που δίδασκες…: Άγγλος παίκτης καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι αλλά εκείνος έκανε πάρτι με call girls

Δάσκαλε που δίδασκες…: Άγγλος παίκτης καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι αλλά εκείνος έκανε πάρτι με call girls

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αγγλία η συμπεριφορά του Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος δεν τήρησε τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Πριν λίγες μέρες ο πλάγιος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι ζητούσε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του, δίνοντας τις συμβουλές του για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται αυτές τις ημέρες που έχει επιβληθεί καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.

Και αφού έδωσε τις συμβουλές του, στη συνέχεια ο ίδιος έπραξε το αντίθετο από αυτό που έλεγε στον κόσμο, αφού κάλεσε call girls στο σπίτι του, όπου ήταν και ένας φίλος του, για να… ξεσκάσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο Γουόκερ πλήρωσε 2.500 ευρώ για τη συντροφιά των δύο κοριτσιών, με το… κράξιμο για τον Γουόκερ να είναι συνεχές στα social media.

Ο Κάιλ Γουόκερ παραδέχθηκε πως φέρθηκε ανόητα σπάζοντας την καραντίνα για να φωνάξει παρέα στο σπίτι του και η Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως θα χειριστεί εσωτερικά το ζήτημα που προέκυψε…

Ο Άγγλος φουλ μπακ των «πολιτών» αποκαλύφθηκε πως παρά το γεγονός πως το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε lockown και ο καθένας οφείλει να προστατεύσει την υγεία του αλλά και τους γύρω του, φώναξε στο σπίτι του έναν φίλο και δυο κοπέλες επί πληρωμή για να περάσουν μερικές ώρες μαζί…

Από τη στιγμή που το περιστατικό αποκαλύφθηκε στον βρετανικό Τύπο από τη Sun, ο Γουόκερ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο από τη δημόσια απολογία, λέγοντας:

«Αντιλαμβάνομαι πως το επάγγελμά μου είναι τέτοιο που οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα, απολογούμαι στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου και τους οπαδούς που απογοήτευσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το ζήτημα και πως πλέον θα το χειριστεί εσωτερικά, προφανώς με τιμωρία από τον εσωτερικό κανονισμό αν και το θέμα είναι αρκετά πιο σοβαρό λόγω της πανδημίας και της ανάγκης όλοι να προσέχουν τους εαυτούς τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.