ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διαψεύδει τον πρόεδρο της η UEFA: «Δεν ισχύει ότι οι τελικοί πρέπει να γίνουν μέχρι τις 3/8»

Διαψεύδει τον πρόεδρο της η UEFA: «Δεν ισχύει ότι οι τελικοί πρέπει να γίνουν μέχρι τις 3/8»

Διαψεύδει η UEFA τα όσα είπε χθες (Σάββατο) ο πρόεδρος της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ότι ο τελικός του Champions League πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 3 Αυγούστου.

«Υπήρξε η ενημέρωση ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε στο «ZDF» στην Γερμανία ότι το Champions League πρέπει να τελειώσει πριν από τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ο πρόεδρος ήταν πολύ ξεκάθαρος, μην ορίζοντας ακριβείς ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν. Αυτή την στιγμή, η UEFA αναλύει όλες τις επιλογές για να ολοκληρώσει τις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και τις ευρωπαϊκές Λίγκες στην ομάδα εργασίας που καθορίστηκε στις 17 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βασική προτεραιότητα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι να προφυλάξει την δημόσια υγεία. Μετά από αυτό, είναι να βρει λύσεις στο καλαντάρι για να ολοκληρώσει όλες τις διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή μελετώνται επιλογές για να διεξαχθούν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αν είναι απαραίτητο, σε εξάρτηση με τις ημερομηνίες επανέναρξης και την άδεια των εθνικών αρχών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.