ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βόμβα» στο πρωτάθλημα του Βελγίου – Στη Δ’ Εθνική η Σταντάρ Λιέγης

«Βόμβα» στο πρωτάθλημα του Βελγίου – Στη Δ’ Εθνική η Σταντάρ Λιέγης

Θύμα του κορωνοϊού έπεσε η βελγική Σταντάρ Λιέγης. Η ομάδα του Βελγίου βάρεσε «κανόνι» και υποβιβάζεται στη Δ’ Εθνική. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και άλλες ομάδες του βελγικού πρωταθλήματος.

Παρόλο που η βελγική Ομοσπονδία αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου οι ομάδες να μπορέσουν με ηρεμία να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, η Σταντάρ Λιέγης δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή και πρωτόδικα υποβιβάζεται στην τέταρτη κατηγορία!

Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν ακόμα δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας (Οστάνδη και Μουσκρόν), αλλά και άλλες τέσσερις από την δεύτερη κατηγορία (Λόκερεν, Ρούζελαρ, Βιτρόν, Λομέλ) οι φάκελοι των οποίων δεν κρίθηκαν αρκετοί για να εξασφαλίσουν αδειοδότηση.

Η Βιτρόν, η Ρούζελαρ και η Λόκερεν εδώ και αρκετό καιρό έχουν κηρύξει στάση πληρωμών, ενώ ακριβώς το ίδιο ξεκίνησε και ο Ισραηλινός ιδιοκτήτης της Λομέλ από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι ομάδες προσέφυγαν στο ανώτατο δικαστήριο του Βελγίου που θα εξετάσει την υπόθεση στις 10 Μαΐου και η οποία στο παρελθόν έχει ανατρέψει ανάλογες αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.