ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έδωσε 280.000 ευρώ για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ – Ο κορωνοϊός τον «χάλασε» αλλά… βρήκε τρόπο (φώτο)

Έδωσε 280.000 ευρώ για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ – Ο κορωνοϊός τον «χάλασε» αλλά… βρήκε τρόπο (φώτο)

Η αλήθεια είναι ότι 30 χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα για την Λίβερπουλ είναι πολλά. Γι’ αυτό και ένας «τρελός» οπαδός της ομάδας αποφάσισε να ξοδέψει το υπέρογκο ποσό των 280.000 ευρώ για να γιορτάσει αυτή τη στιγμή… όμως ο κορωνοϊός έβαλε φρένο στα σχέδια του.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, Kongkiat Inthraseesangwon, αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Λίβερπουλ και έστησε το δικό του γλέντι, παρ’ ότι η ομάδα του Μερσεσάιντ χρειάζεται ακόμα 6 πόντους για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο εν λόγω οπαδός αγόρασε ένα καμιόνι και το έβαψε στα χρώματα της Λίβερπουλ, οργανώνοντας τη δική του προσωπική παρέλαση τίτλου, με το συνολικό ποσό που ξόδεψε για αυτή την… τρέλα να ανέρχεται στα 280.000 ευρώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα “Mirror”.

“Σκέφτηκα να αγοράσω ένα καμιόνι για να γιορτάσω μαζί με τους άλλους οπαδούς την επιτυχία στο πρωτάθλημα την ώρα που η ομάδα θα σήκωνε το τρόπαιο.

Έπειτα ήρθε η πανδημία, διακόπηκε η Premier League και αποφάσισα να γιορτάσω προκαταβολικά. Πιστεύω ότι άξιζαν τα χρήματα που δαπάνησα επειδή εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και αξίζουμε μία τέτοια γιορτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, μετά από την παρέλαση, το καμιόνι θα το χρησιμοποιήσω για την εταιρία μου, οπότε δεν θα πρόκειται για ένα εντελώς περιττό έξοδο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταϊλανδός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.