ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ. Λόπες: «Ο Ροναλντίνιο κλώτσαγε την πόρτα του σπιτιού μου για να με βγάλει έξω»

Μ. Λόπες: «Ο Ροναλντίνιο κλώτσαγε την πόρτα του σπιτιού μου για να με βγάλει έξω»

Στον μοναδικό χαρακτήρα του Ροναλντίνιο αναφέρθηκε ο Μάξι Λόπες, αλλά και στη προσπάθεια που έκανε για να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μάξι Λόπες δεν θα ξεχάσει ποτέ τι έκανε ο Ροναλντίνιο γι’ αυτόν στη Μπαρτσελόνα το 2004. Οι δύο τους πέρασαν αρκετές στιγμές μαζί με τον Αργεντινό επιθετικό να θυμάται μία από τις πιο αστείες αναμνήσεις που είχε με τον Βραζιλιάνο θρύλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ροναλντίνιο συνήθιζε να κλωτσάει την πόρτα του σπιτιού μου για να με βγάλει έξω. Ηθελα να πηγαίνουμε για φαγητό και να μου δείχνει την πόλη. Ο Ρόνι ήταν έτσι με όλους τους συμπαίκτες του. Ηταν αυτός που ήθελε να βάλει στο κλίμα τους νέους παίκτες στη Μπαρτσελόνα και το έκανε τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Είχαμε μια ωραία παρέα τότε. Ενιωθα μια ομάδα με πολλούς σημαντικούς παίκτες και είχα την τύχη να παίξω με τον Ροναλντίνιο. Με έναν αληθινό πρωταθλητή. Με βοήθησε πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Mundo Deportivo ο Μάξι Λόπες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.