ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μεγάλη Βρετανία: Έδωσε το «πράσινο» φως η κυβέρνηση – Επιστρέφει το πρωτάθλημα

Μεγάλη Βρετανία: Έδωσε το «πράσινο» φως η κυβέρνηση – Επιστρέφει το πρωτάθλημα

Ευχάριστα νέα για τους ποδοσφαιρόφιλους, η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, έδωσε το «ΟΚ» για την επιστροφή του πρωταθλήματος.

Το «πράσινο φως» για την έναρξη των διαδικασιών της δεύτερης φάσης για την επανέναρξη, το οποίο σημαίνει ότι επιτρέπονται στο εξής οι προπονήσεις μέχρι 14 ποδοσφαιριστές ανά γκρουπ, αλλά και οι σωματικές επαφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί αύριο ανάμεσα στους αξιωματούχους της διοργανώτριας αρχής και τους προπονητές με τους ποδοσφαιριστές. Φαίνεται πως η ημερομηνία που έχει καταλήξει η διοργανώτρια αρχή είναι η 26η του Ιούνη, δηλαδή σε ένα μήνα από τώρα και από τις 12 του μήνα θα ξεκινήσει το δεύτερο και τελευταίο στάδιο προπονήσεων των ομάδων, πριν την επανέναρξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.