ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο με πρόταση-«μαμούθ» παίρνει τον Κ. Μπαπέ – Στα 177 εκατ. ευρώ τον κοστολογεί η Παρί

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο με πρόταση-«μαμούθ» παίρνει τον Κ. Μπαπέ – Στα 177 εκατ. ευρώ τον κοστολογεί η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της για τον Κιλιάν Μπαπέ, όμως το ποσό που ζητάει παραμένει απαγορευτικό για κάθε ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συνεχές «φλερτ» από την πλευρά του Κιλιάν Μπαπέ σίγουρα διευκολύνει το σενάριο μεταγραφής του, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπολογίζει και στην απαγορευτική για τον καιρό της πανδημίας χρηματιστηριακή του αξία.

Σύμφωνα με το επαγγελματικό δίκτυο ανάλυσης δεδομένων KPMG, ο Γάλλος στράικερ που κοστολογούνταν στο εξωπραγματικό ποσό των 225 εκατ. ευρώ μέχρι τον Φλεβάρη, είδε πτώση στην αξία του κατά 21,5% λόγω της ακύρωσης της σεζόν στη Ligue 1. Ωστόσο, ακόμη κι έτσι το ποσό στο οποίο βρίσκεται πλέον φτάνει τα 177 εκατ. ευρώ, απλησίαστος αριθμός για τα δεδομένα της Βασίλισσας και κάθε συλλόγου στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι.

Φυσικά, ο στόχος της Ρεάλ παραμένει η υπογραφή του το καλοκαίρι του 2021, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε ο 21χρονος θα έχει ανανεώσει στους Παριζιάνους. Κι αυτό διότι το φερόμενο ενδιαφέρον του νεαρού σταρ να μετακομίσει στη Μαδρίτη και η γνώση ότι η Ρεάλ κινείται για την απόκτησή του μπορεί να οδηγήσει στο να μπει ειδική ρήτρα μεταγραφής στους Μερένγκες, που ασφαλώς θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, κόντρα στο πανάκριβο της περίπτωσης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.