ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οριστικό: Θα χρησιμοποιηθεί το VAR στα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Οριστικό: Θα χρησιμοποιηθεί το VAR στα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Με την καθοριστική βοήθεια της γραμμής του VAR θα πραγματοποιηθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα πλέι οφ της Super League. Οι επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τη σέντρα του μίνι πρωταθλήματος των δέκα αγωνιστικών και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με το sdna, oι διαιτητές της Λίγκας ενημερώθηκαν ότι την Τρίτη και την Τετάρτη (2-3 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθούν (εξ αποστάσεως) τα σεμινάρια που εκκρεμούσαν από τον VAR Referee Project Leader, Μιχάλη Κουκουλάκη. Οι διαιτητές θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των σεμιναρίων, τα οποία θα ολοκληρωθούν σε ένα διήμερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να τονιστεί πως με την γραμμή του οφσάιντ αναμένεται να επιλυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και τους διαιτητές, οι οποίοι αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν κλήθηκαν να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις για πολύ οριακές φάσεις δίχως όμως να έχουν τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μολονότι πάντως, στα πλέι οφ θα υπάρχει η γραμμή για το οφσάιντ, δεν θα συμβεί το ίδιο και στα πλέι άουτ, που θα λειτουργήσουν με το προηγούμενο μοντέλο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.