ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Με τέτοιους οπαδούς… δεν χάνεις: Η Α.Φάλκι ποζάρει μόνο με ένα κασκόλ για την Λάτσιο (φώτο)

Με τέτοιους οπαδούς… δεν χάνεις: Η Α.Φάλκι ποζάρει μόνο με ένα κασκόλ για την Λάτσιο (φώτο)

Το ιταλικό πρωτάθλημα ετοιμάζεται να επιστρέψει και σίγουρα η Λάτσιο θα έχει ένα… μικρό προβάδισμα από τις άλλες ομάδες. Ο λόγος; Τ’ ότι η Άννα Φάλκι πόζαρε γυμνή, έχοντας μόνο ένα κασκόλ, ώστε να στηρίξει την αγαπημένη της ομάδα.

Η Serie A αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 20 Ιουνίου για την ολοκλήρωση της σεζόν μετά από τρίμηνη αποχή, με το άσχημο της υπόθεσης να είναι πάντως ότι τα ματς θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες ελέω του φόβου του κορωνοϊού.

Αυτό έχει κανει αρκετές ομάδες να ψάχνουν τρόπους για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους και να τους κάνουν να μην αισθάνονται μόνοι όταν θα παίζουν εντός έδρας και μία από αυτές είναι η Λάτσιο.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της αιώνιας πόλης, στα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπαρχουν φωτογραφίες οπαδών της σε αρκετά καθίσματα του “Ολίμπικο”, με την Άννα Φάλκι να μη χάνει την ευκαιρία και να δηλώνει “παρούσα” μέσω αισθησιακής φωτογραφίας της.

Σε αυτήν εμφανίζεται γυμνή όπου κρατάει μόνο ένα κασκόλ των μπιανκοτσελέστι, με τη διάσημη φαν της Λάτσιο αλλά και ηθοποιό και μοντέλο, να δηλώνει χαρακτηριστικά στο Rai Radio 1:

“Επέλεξα μία από τις συνηθισμένες μου selfies με το κασκόλ, μόνη στο σπίτι. Αυτή τη φωτογραφία τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά στο Instagram και έχει φέρει τύχη ως τώρα στη σεζόν.

Νομίζω ότι θα φαίνεται μόνο το κασκόλ και το πρόσωπό μου. Θα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι δεν θα αποσπώ τους παίκτες”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CBA7yuGDEZD

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.