ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγγλικό πρωτάθλημα: «Τέζαρε» την Άρσεναλ η Μπράιτον – Ανατροπή στις καθυστερήσεις

Αγγλικό πρωτάθλημα: «Τέζαρε» την Άρσεναλ η Μπράιτον – Ανατροπή στις καθυστερήσεις

Θύμα ανατροπής έπεσε η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι αν και προηγήθηκαν στον αγώνα είδαν την Μπράιταν να ολοκληρώνει μια σημαντική ανατροπή στις καθυστερήσεις και να κερδίζει με 2-1.

Άλμα παραμονής στην Premier League έκανε η Μπράιτον που με μία απίστευτη ανατροπή, που ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς, επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πέπε έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 65′ με εξαιρετικό γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι πρώτα ισοφάρισαν στο 75′ με τον Ντανκ και στο 90’+5′ έφεραν τα πάνω κάτω με γκολ του Μοπέ, σφραγίζοντας μία μεγάλη νίκη.

Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης πάντως ήταν ο τερματοφύλακας των “κανονιέρηδων”, Λένο, καθώς σε σύγκρουση με τον “χρυσό” σκόρερ των γηπεδούχων στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, χτύπησε άσχημα στα πλευρά.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος, με τις κραυγές του να ακούγονται πεντακάθαρα λόγω και της έλλειψης φιλάθλων από τις κερκίδες. Ο Λένο, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και αντικαταστάθηκε, αλλά και οι συμπαίκτες του κατηγόρησαν τον σαστισμένο Μοπέ για το συμβάν, με τον παίκτη της Μπράιτον να πηγαίνει αμέσως μετά στον πάγκο των φιλοξενούμενων και να παραδέχεται το λάθος του ζητώντας συγγνώμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.