«Βόμβα» με Μπαπέ ρίχνει η Λίβερπουλ: Δίνει 220 εκατ. ευρώ και… τον Μανέ

«Βόμβα» με Μπαπέ ρίχνει η Λίβερπουλ: Δίνει 220 εκατ. ευρώ και… τον Μανέ

Έτοιμη να ρίξει «βόμβα» με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ είναι η Λίβερπουλ, σύμφωνα με βρετανικά μέσα θα δώσει στους Γάλλους 220 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και τον Σαντιό Μανέ.

Οι «Reds» βλέπουν πως το μέλλον του Σενεγαλέζου επιθετικού στον σύλλογο μοιάζει αβέβαιο. Μπορεί να δεσμεύεται έως το 2023, ωστόσο ο ίδιος δεν απάντησε θετικά στην ανανέωση του συμβολαίου που του έγινε. Γι’ αυτό και η διοίκηση εξετάζει την πιθανότητα να τον συμπεριλάβει στο μεγάλο deal, για τον Κιλιάν Εμπαπέ.​

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, το σχέδιο της Λίβερπουλ είναι να προσφέρει 220 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν συν τον Σαντιό Μανέ, του οποίου η χρηματική αξία ανέρχεται στα 165 εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 28χρονος άσος της Λίβερπουλ, αποτελεί «κλειδί» για τις επιτυχίες της ομάδας και ο Γιούργκεν Κλοπ, ελπίζει να τον έχει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από τον Μανέ ο οποίος θα αποφασίσει αν θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ή θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.