ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανικό πρωτάθλημα: Παραμένει στην Α’ Κατηγορία η Βέρντερ Βρέμης

Αν και δύσκολα η Βέρντερ Βρέμης παρέμεινε στην Α’ Κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, έπειτα από τις δύο αναμετρήσεις που είχε για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής με την Χαϊντενχάιμ.

Νικητής δεν υπήρξε ούτε και στην αποψινή ρεβάνς στην έδρα της ομάδας της Τσβάιτελιγκα, μετά το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στο «Βέζερσταντιον», ωστόσο, τα εκτός έδρας γκολ που πέτυχε η Βέρντερ στο τελικό 2-2 την έδωσαν τη δυνατότητα να παραμείνει στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ, αλλά αποκλείστηκαν! Κι αυτό διότι, το πρώτο ήταν αυτογκόλ του Τουερκάουφ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Τσβάιτελιγκα δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ισοφάρισε στο 85΄ με τον Κλάιντινστ και προσπάθησε στα τελευταία φορά να φέρει τα πάνω κάτω. Η άμυνά της έμεινε ακάλυπτη και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν στις καθυστερήσεις με τον Αουγκούστινσον (90΄+4), αλλά και πάλι στο 97΄ ο Κλάιντινστ, με πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αουτσάιντερ των μπαράζ αποδείχθηκε πάρα πολύ «σκληρό καρύδι» και στους δύο αγώνες με την σαφώς πιο έμπειρη Βέρντερ και τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Βέρντερ, που ήταν το μεγάλο φαβορί από την αρχή, κατάφερε έστω και με αυτό τον τρόπο να παραμείνει στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου, ενώ η αντίπαλός της θ΄ αγωνίζεται και του χρόνου στην δεύτερη κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.