ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απίστευτο περιστατικό: Ποδοσφαιριστής μπήκε σε καραντίνα στο… ημίχρονο

Απίστευτο περιστατικό: Ποδοσφαιριστής μπήκε σε καραντίνα στο… ημίχρονο

Ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην Μπελενένσες, όταν ο τερματοφύλακας Αντρέ Μορέϊρα ειδοποιήθηκε κατά την διακοπή του ημιχρόνου ότι πρέπει να τεθεί σε καραντίνα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπελενένσες, Αντρέ Μορέϊρα, παρακολούθησε από τον πάγκο, αλλά με αγωνία, την προσπάθεια των συμπαικτών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μορεϊρένσε για την πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ κι ενώ οι δύο ομάδες κατευθύνονται για τα αποδυτήρια, ο 24χρονος πορτιέρε, ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να τεθεί άμεσα σε καραντίνα! Μάλιστα, η διοργανώτρια Αρχή, έδωσε στην δημοσιότητα ανακοίνωση για το συμβάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στο ημίχρονο, ο παίκτης (σ.σ. Αντρέ Μορέϊρα) διατάχθηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο με απόφαση της Εθνικής Αρχής Υγείας και του ιατρού, Γκράσα Φρέϊτας, ο οποίος ανέφερε ότι τα κριτήρια για κοινωνική απόσταση και 15ήμερο περιορισμό, δεν έγινε σεβαστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι συνέβη όμως και οδήγησε τους αρμόδιους φορείς σ΄ αυτήν την απόφαση; Στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας που έδωσε η Μπελενένσες με την Πόρτο, ο Μορέϊρα «μοιράσθηκε» το δωμάτιο στο ξενοδοχείο με τον έτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Ζοάο Μοντέϊρο, ο οποίος μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό. Και όπως επιβάλλεται από το σχετικό πρωτόκολο, ο Μορέϊρα υπεβλήθη σε έλεγχο τρεις διαδοχικές ημέρες (8, 9 και 10 Ιουλίου), τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Και όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, ο Φρέϊτας έδωσε την άδεια στον Μορέϊρα να βρεθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Μορεϊρένσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.