Γουλβς – Εβερτον 3-0: Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακή εμφάνιση Ποντένσε

Γουλβς – Εβερτον 3-0: Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακή εμφάνιση Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε εμφανίστηκε σε μεγάλα κέφια στην σημερινή αναμέτρηση και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Γουλβς να ξεκολλήσει από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επικρατήσει με 3-0 της Έβερτον.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο είχε φτάσει σε σημείο να διεκδικεί θέση στην 4άδα της Premier League, όμως οι σερί ήττες από Αρσεναλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκοψαν τη φόρα της. Ετσι, στο εντός έδρας ματς με την Εβερτον, η Γουλβς ξέσπασε έχοντας βασικό και εκ των πρωταγωνιστών έναν πρώην παίκτη του αντιπάλου της στο Europa League, Ολυμπιακού.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε πήρε φανέλα βασικού μόλις για δεύτερη φορά στην Premier League, είχε μια καλή ευκαιρία και κάποιες όμορφες πάσες και στο φινάλε του πρώτου μέρους ζάλισε με καταπληκτικές ντρίμπλες 2-3 αντιπάλους και πήρε πέναλτι. Στις καθυστερήσεις ο Ραούλ Χιμένες το μετέτρεψε σε γκολ και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με 1-0 μπροστά.

Στην επανάληψη, χρειάστηκε να περάσουν μερικά λεπτά για να κλειδώσει το αποτέλεσμα η ομάδα του Νούνο. Στο 46′ το φάουλ του Πέδρο Νέτο βρήκε τον Ντεντονκέρ και ο Βέλγος μέσος με κεφαλιά νίκησε τον Πίκοφορντ, ο οποίος στη συνέχεια πρόλαβε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Ποντένσε στερώντας του το πρώτο γκολ στην PL. Η Γουλβς ήταν κλάση πάνω από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και στο 74′ μετά την πάσα του Ρούμπεν Νέβες, ο Ντιόγκο Ζότα με τρομερό αριστερό, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη νίκη αυτή, η Γουλβς πέρασε πάνω από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται στην 6η θέση, με 3 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της Premier League. Δεδομένου ότι η Μάντσεστερ Σίτι ενδέχεται να μείνει εκτός Ευρώπης εξαιτίας τιμωρίας και ότι στους «4» του FA Cup βρίσκονται Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Τσέλσι, Σίτι, είναι πιθανό οι Λύκοι να πατούν αυτή τη στιγμή σε θέση που θα οδηγήσει στο Europa League της επόμενης σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.