ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάντιθ: Ο πρόεδρος της ομάδας τρελάθηκε με την άνοδο και μοίρασε 10.000 δωρεάν διαρκείας (βίντεο)

Κάντιθ: Ο πρόεδρος της ομάδας τρελάθηκε με την άνοδο και μοίρασε 10.000 δωρεάν διαρκείας (βίντεο)

Την υπόσχεσή του τήρησε ο πρόεδρος της Κάντιθ, καθώς είχε πει ότι οι κάτοχοι διαρκείας που δεν θα έχαναν παιχνίδι εντός, θα είχαν δωρεάν διαρκείας εφόσον η ομάδα ανέβαινε στη La Liga, όπως και έγινε τελικά για 10.000 τυχερούς.

Η Κάντιθ επέστρεψε στη La Liga για πρώτη φορά από το 2006 και οι οπαδοί της το γιόρτασαν, αγνοώντας το social distancing και τον κορωνοϊό.

Γενικότερα η ομάδα είχε τρομερή υποστήριξη και ο πρόεδρος του club, Μανουέλ Βιθκαΐνο, ανακοίνωσε ότι θα υλοποιήσει την υπόσχεση που τους είχε δώσει στο ξεκίνημα της σεζόν που μόλις ολοκληρώνεται.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι όσοι εξ αυτών δεν απουσίαζαν σε εντός έδρας αγώνα, θα είχαν δωρεάν διαρκείας και για του χρόνου, εφόσον όμως η ομάδα ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό συνέβη και από τα 16.000 διαρκείας, οι 10.000 εξ αυτών δεν έχασαν κανένα από τα 15 ματς μέχρι την καραντίνα. 10.000 επομένως θα είναι τα δωρεάν για την επόμενη σεζόν. Το “Ραμόν ντε Καράνθα” έχει συνολική χωρητικότητα 21.000 και αναμένονται τα 18.000 να είναι διαρκείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.