Κυπελλούχος Γαλλίας για 13η φορά η Παρί Σεν Ζερμέν – Τραυματίστηκε ο Εμπαπέ (φωτο)

Κυπελλούχος Γαλλίας για 13η φορά η Παρί Σεν Ζερμέν – Τραυματίστηκε ο Εμπαπέ (φωτο)

Κυπελλούχος Γαλλίας για 13η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ νίκησε με 1-0 τη Σεντ Ετιέν στον 103ο τελικό του θεσμού, που διεξήχθη στο «Παρκ Ντε Πρενς», παρουσία 5.000 θεατών και κατέκτησε το τρόπαιο. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 14′ ο Νεϊμάρ. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι στο γαλλικό ποδόσφαιρο μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας.

Έτσι, με δεδομένο ότι η Παρί είναι και πρωταθλήτρια, το εισιτήριο για το Europa League θα πάρει η Νις, που τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Δεν έλειψαν οι πονοκέφαλοι όμως για τους Παριζιάνους καθώς ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ στον αστράγαλο προβληματίζει την ομάδα του Τούχελ.

Πλέον, η Παρί θα προετοιμαστεί για τον τελικό του Λιγκ Καπ, που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο στις 31 Ιουλίου με αντίπαλο τη Λιόν, στοχεύοντας στο εγχώριο τρεμπλ και στη συνέχεια το βάρος θα πέσει στην νοκ άουτ αναμέτρηση με την Αταλάντα στις 12 Αυγούστου για την προημιτελική φάση του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PSG_inside/status/1286782276248973312

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.