ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: Έτοιμες οι ομάδες για την επιστροφή κόσμου στα γήπεδα

Γερμανία: Έτοιμες οι ομάδες για την επιστροφή κόσμου στα γήπεδα

Οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δηλώνουν έτοιμες για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες των γηπέδων, από τη νέα σεζόν.

Η καινούρια αγωνιστική περίοδος αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου και, παρά την πανδημία του κορωνοϊού, πιστεύεται πως μπορεί να φιλοξενηθεί κι ένας αριθμός φιλάθλων στις εξέδρες. Οι ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία ισχυρίστηκαν πως έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και περιμένουν τώρα τις πολιτικές αρχές της χώρας να ανάψουν το «πράσινο φως».

«Το αν και πότε οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα στάδια δεν είναι απόφαση για την DFL, αλλά για τους πολιτικούς ηγέτες. Η DFL δεν περιμένει ή απαιτεί κάτι, αλλά προετοιμαζόμαστε να κάνουμε αυτό το μικρό βήμα όταν έρθει η ώρα», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας, Κρίστιαν Ζάιφερτ.

Όπως πρόσθεσε: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να επιστρέψει μόνο με μικρά βήματα. Δεν υπάρχει μαγικός διακόπτης για τους πολιτικούς, προκειμένου να ανάψουν το “πράσινο φως” για γεμάτα στάδια. Αυτό θα συμβεί με βήματα. Θα πρέπει να επανακτήσουμε την κανονικότητα με μικρά βήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε, επίσης, πως ο αριθμός θα καθορίζεται ανάλογα με την περίπτωση, ενώ δεν θα υπάρχουν κερκίδες ορθίων και δεν θα πωλείται αλκοόλ. «Κανείς στην DFL δεν θα απαιτήσει ένα συγκεκριμένο νούμερο φιλάθλων. Αυτό θα ήταν ανεύθυνο», κατέληξε ο Κρίστιαν Ζάιφερτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.