ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστρέφει το Europa League: Το πρόγραμμα των αγώνων – Πότε παίζει ο Ολυμπιακός;

Επιστρέφει το Europa League: Το πρόγραμμα των αγώνων – Πότε παίζει ο Ολυμπιακός;

Επιστρέφει έπειτα από 150 (!) ημέρες το Europa League και αναμένεται ένα διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο. Φυσικά υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς.

Οι Πειραιώτες αγωνίζονται αύριο (06/08, 22:00) στην Αγγλία για τη ρεβάνς του 1-1 με τη Γουλβς στο “Καραϊσκάκης” και θα ψάξουν την πρόκρισή τους στους “8” της διοργάνωσης, η οποία φέτος λόγω κορονοϊού, θα διεξαχθεί σε ένα πρωτόγνωρο Final 8.

Από σήμερα (05/08) όμως θα ξεκινήσει η ανάδειξη των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά, που θα λάβει χώρα στη Γερμανία, με τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια να περιλαμβάνουν κι ένα νοκ άουτ ματς. Ίντερ και Χετάφε δεν πρόλαβαν να δώσουν ούτε τον πρώτο αγώνα πριν τη διακοπή κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί σε μονό αγώνα, όπως και στο αυριανό Σεβίλη – Ρόμα.

Το πρόγραμμα του Europa League

Τετάρτη 5 Αυγούστου

19:55 Κοπεγχάγη-Μπασακσεχίρ (πρώτο ματς 0-1)
19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βόλφσμπουργκ (2-1)
22:00 Iντερ-Χετάφε (νοκ άουτ)
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίντσερ (5-0)

Πέμπτη 6 Αυγούστου

19:55 Λεβερκούζεν-Ρέιντζερς (3-1)
19:55 Σεβίλη-Ρόμα (νοκ άουτ)
22:00 Βασιλεία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0)
22:00 Γουλβς-Ολυμπιακός (1-1)

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(10/8, Ντίσελντορφ) Ίντερ ή Χετάφε-Ρέιντζερς ή Λεβερκούζεν
(10/8, Κολωνία) ΛΑΣΚ Λιντς ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπασακσεχίρ ή Κοπεγχάγη
(11/8, Ντούισμπουργκ) Ολυμπιακός ή Γουλβς-Σεβίλλη ή Ρόμα
(11/8, Γκελζενκίρχεν) Βόλφσμπουργκ ή Σαχτάρ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ή Βασιλεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.