ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H UEFA επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις «ουδέτερες έδρες» για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

H UEFA επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις «ουδέτερες έδρες» για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

H UEFA πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις 55 χώρες μέλη της και αποφασίστηκε η Ελλάδα να είναι μία από τις τέσσερις χώρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «ουδέτερη ζώνη» για τα προκριματικά σε Champions και Europa League.

Μία από τις τέσσερις χώρες που θα χρησιμοποιηθεί ως ουδέτερη ζώνη στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης σε Champions και Europa League είναι η Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις 55 χώρες μέλη της ΟΥΕΦΑ.

Η Ελλάδα, μαζί με Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία πρότειναν τα στάδια που μπορούν να φιλοξενήσουν ως ουδέτερες έδρες τις αναμετρήσεις των καλοκαιρινών προκριματικών της σεζόν 2020-21, ενώ επίσης ανέφεραν τον τρόπο που μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή των ομάδων.

Στην ίδια τηλεδιάσκεψη ανακοινώθηκε ότι οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων που ήταν προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο μπορούν να διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες, ενώ σε ότι αφορά την παρουσία κόσμου, το ενδεχόμενο θα επαναξιολογηθεί νεότερη τηλεδιάσκεψη τον επόμενο μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η ΟΥΕΦΑ ευχαρίστησε την ελληνική ομοσπονδία για την συνεργασία της και την βοήθεια που προσφέρει στην ιδιαίτερη συνθήκη: «Η ΟΥΕΦΑ ευχαριστεί αυτές τις τέσσερις ομοσπονδίες για την συνεργασία τους (Πολωνία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Κύπρος) που σημαίνει ότι είναι πλέον σε θέση να παρέχει ουδέτερες έδρες, αφού οι συγκεκριμένες χώρες έκαναν διαθέσιμα κάποια από τα στάδια τους για τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, προσφέροντας παράλληλα ένα ταξιδιωτικό οδηγό στις ομάδες ώστε να έρθουν και να αγωνιστούν εκεί, χωρίς περιορισμούς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.