ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

UEFA: Επιβράβευσε τον διαιτητή του Γουλβς – ΟΣΦΠ

UEFA: Επιβράβευσε τον διαιτητή του Γουλβς – ΟΣΦΠ

Ο Πολωνός διαιτητής Μαρτσίνιακ δέχθηκε διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι Γουλβς – Ολυμπιακός στο Europa League, όμως η UEFA τον επιβράβευσε με “προαγωγή” σε αγώνα του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Γουλβς με το διαιτητή να του ακυρώνει ένα γκολ μέσω VAR και να μη δίνει τουλάχιστον ένα πέναλτι εις βάρος του Ελ Αραμπί, αλλά η UEFA φαίνεται ότι είχε διαφορετική άποψη.

Κι αυτό γιατί ο Πολωνός ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λειψία για το Final 8 του Champions League, το οποίο και θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.