ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαξίμ Γκοναλόν: Θετικός στον κορωνοϊό

Μαξίμ Γκοναλόν: Θετικός στον κορωνοϊό

Με ανακοίνωση του, ο Μαξίμ Γκοναλόν της Γρανάδα ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Μετά τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια, οι οποίες ανακοίνωσαν δύο κρούσματα η καθεμιά τις τελευταίες μέρες, ήταν η σειρά της Γρανάδα να μπει στη συγκεκριμένη λίστα, αφού έχει προσβληθεί από τον ιό και ο Γκοναλόν.

Την ανακοίνωση, μάλιστα, έκανε ο ίδιος ο Γάλλος πρώην χαφ της Ρόμα, γράφοντας στο Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γεια σας, θέλω να σας ανακοινώσω ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό. Αναρρώνω στο σπίτι, για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό με τους συμπαίκτες μου. Θέλω πραγματικά να σας δω ξανά όλους, σύντομα. Σας στέλνω μία δυνατή αγκαλιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.