Σεργκέι Πινιάεφ: Το «παιδί θαύμα» του ρωσικού ποδοσφαίρου έγραψε ιστορία (φωτό)

Σεργκέι Πινιάεφ: Το «παιδί θαύμα» του ρωσικού ποδοσφαίρου έγραψε ιστορία (φωτό)

Το «παιδί θαύμα» του ρωσικού ποδοσφαίρου, Σεργκέι Πινιάεφ, είναι ήδη στον «στόχο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που σκόραρε σε ματς της Β’ κατηγορίας.

Ο Πινιάεφ που αγωνίζεται στην Τσερτάνοβο μπήκε αλλαγή στο β΄μέρος του αγώνα με την Ιρτίς Όμσκ και αμέσως κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του.

Στο 64’ ο μικρός πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε έναν αμυντικό και με ένα δυνατό σουτ με το δεξί σκόραρε.

Εκτός από το γκολ που σημείωσε, ο Πινιάεφ έχει ήδη δύο ασίστ στα δύο προηγούμενα ματς που έπαιξε. Νωρίτερα, είχε ήδη σπάσει το ρεκόρ του νεότερου παίκτη που έπαιξε στην κατηγορία (15 ετών, 8 μηνών και 30 ημερών).

Το 2018 ο Πινιάεφ είχε προσκληθεί να συμμετέχει σε μια προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας 5 γκολ σε ένα φιλικό με την Μπέρι, ενώ ξαναπήγε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Πινιάεφ που αγωνίζεται στο κέντρο και στα άκρα είναι ήδη διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ-15 και Κ-17 της Ρωσίας, ενώ έχει χορηγική συμφωνία με τη NIKE.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BtV7SzAA5q2/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.