ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H πρώτη ημέρα του Κ.Τσιμίκα στο Λίβερπουλ (βίντεο)

H πρώτη ημέρα του Κ.Τσιμίκα στο Λίβερπουλ (βίντεο)

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο νέος παίκτης της Λίβερπουλ. Ο Έλληνας μπακ άφησε τον Ολυμπιακό και πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Άγγλων.

Η πρώτη ημέρα του 24χρονου ακραίου αμυντικού στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, το Μέλγουντ, αποτελεί το περιεχόμενο του νέου βίντεο που ανήρτησε η αγγλική ομάδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την Πέμπτη (13/8).

«Ιατρικές εξετάσεις, δουλειά για τα ΜΜΕ και το σκυλί του Κλοπ. Είναι η πρώτη ημέρα του Κώστα στο Μέλγουντ,» είναι το κείμενο με το οποίο συνοδεύει το εν λόγω βίντεο η Λίβερπουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει βιντεοσκοπήσει λεπτό λεπτό τα… βήματα του Κώστα Τσιμίκα στο Μέλγουντ: Από τη στιγμή της άφιξης του, μέχρι το τηλεφώνημα που του έκανε ο τεχνικός της, Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.