ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Η διοργάνωση της Σεβίλλης – Κέρδισε (2-1) την Γιουνάιτεντ και πάει τελικό

Europa League: Η διοργάνωση της Σεβίλλης – Κέρδισε (2-1) την Γιουνάιτεντ και πάει τελικό

Δεν χωράει αμφιβολία, το Europa League είναι η διοργάνωση της Σεβίλλης, έχει άλλωστε και πέντε κατακτήσεις.

Οι Ισπανοί κέρδισαν με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξασφάλισαν το ένα «εισιτήριο» για τον τελικό του Europa League.

Οι Σεβιάνοι, δίχως άλλοι είναι οι… βασιλιάδες της διοργάνωσης με 5 κατακτήσεις, ενώ αυτό θα είναι ο τέταρτος τελικός στον οποίο θα συμμετέχουν τα τελευταία έξι χρόνια. Απίστευτο και όμως αληθινό. Οσες φορές, μάλιστα έχουν βρεθεί σε τελικό, δεν έχουν ηττηθεί. Από την άλλη, η ομάδα του Σόλσκιεν επιβεβαίωσε το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα καθώς για ένα ακόμα ματς βρήκε δίχτυα με πέναλτι.

Αναφορικά με το ματς, οι «Κόκκινοι Διάβολοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Μπρούνο Φερνάντες από τα 11 βήματα μόλις στο 9′. Η Σεβίλλη δεν είχε πρόβλημα να βγάλει αντίδραση και στο 26′ έφερε το ματς στα ίσια με όμορφο γκολ του Σούσο. Ενώ, το γκολ της νίκης σημείωσε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 78′ ο Λουκ Ντε Γιονγκ. Στον τελικό, οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Ιντερ-Σαχτάρ.

Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Σεβίλλη (Λοπετέγκι): Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Ζορντάν (87′ Γκουντέλι), Σούσο (76′ Βάσκεζ), Εν-Νεσίρι (67′ Ντε Γιονγκ), Οκάμπος (56′ Μουνίρ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουίλιαμς (87′ Τζέιμς), Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Ουάν-Μπιζάκα (87′ Μενσά), Φρεντ, Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (87′ Μάτα), Γκρίνγουντ (90+3′ Ιγκάλο), Μαρσιάλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.