Ολυμπιακός: «Χάνει» τον Ζαϊντού – Έκλεισε στην Πόρτο

Ολυμπιακός: «Χάνει» τον Ζαϊντού – Έκλεισε στην Πόρτο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της O’ Jogo η Πόρτο ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Σάντα Κλάρα στην οποία και θα καταβάλει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ζαϊντού.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ απουσίαζε από το χθεσινό φιλικό της ομάδας του, γιατί υπήρξε η τελική συνάντηση ανάμεσα σε Πόρτο και Σάντα Κλάρα.

Οι δύο πλευρές φέρονται να συμφώνησαν στα χρήματα και στον τρόπο καταβολής τους και ο Νιγηριανός άσος αναμένεται να υποβληθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο στις ιατρικές εξετάσεις, ώστε κατόπιν να υπογράψει για 4 ή 5 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά τόσο ο παίκτης όσο και η Σάντα Κλάρα είχαν δώσει τον λόγο τους στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και δεν τον πήραν πίσω. Άλλωστε, η Πόρτο ήταν η πρώτη ομάδα που είχε εκφράσει ενδιαφέρον και οι αμφιβολίες που είχε η Σάντα Κλάρα για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων λύθηκαν», καταλήγει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.