Serie A: Στις 19 Σεπτεμβρίου ορίστηκε και επίσημα η σέντρα του νέου πρωταθλήματος (φωτό)

Serie A: Στις 19 Σεπτεμβρίου ορίστηκε και επίσημα η σέντρα του νέου πρωταθλήματος (φωτό)

Οριστικά στις 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Serie A, όπως αποφασίστηκε από την ιταλική ομοσπονδία. Η κλήρωση αναμένεται να πραγματοποιεί στις 2 Σεπτεμβρίου στις 13:00.

Ηταν γνωστό και πλέον έγινε επίσημο. Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε πως στις 19 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, οι ομάδες της Serie A, θα επιστρέψουν στα γήπεδα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν θα επιτραπεί στις ομάδες να κυκλοφορήσουν ένα μικρό αριθμό εισιτηρίων.

Πάντως όλα δείχνουν, πως στα πρώτα τουλάχιστον παιχνίδια, δεν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Premier League όρισε σέντρα για τις 12 Σεπτεμβρίου. Ομοίως και η La Liga. Η Bundesliga για τις 18, ενώ η Ligue 1 έχει ήδη ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου, μετά από 5 μήνες αποχής.

https://twitter.com/SerieA/status/1299369412819062785

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.