ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Μέσι τραβάει κι άλλο το… σχοινί! Δεν πάει στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι τραβάει κι άλλο το… σχοινί! Δεν πάει στην πρώτη προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Αποφασισμένος να πιέσει όσο περισσότερο γίνεται την Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Δευτέρα (31/8). Πυρ και μανία ο Μπαρτομέου με το νομικό τμήμα των “μπλαουγκράνα”.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της Μπαρτσελόνα ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο, την προσεχή Δευτέρα (31/8), ούτε θα περάσει από τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού αύριο (30/8), μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των “μπλαουγκράνα”.

Η αναμενόμενη εξέλιξη επιβεβαιώνεται από τα ισπανικά ΜΜΕ, με την καταλανική εφημερίδα “La Vanguardia” να αναφέρει μάλιστα ότι η πλευρά του Αργεντινού άσου θα επιλέξει και πάλι το δρόμο του burofax, προκειμένου να ενημερώσει επίσημα τη διοίκηση του συλλόγου. Το σχετικό έγγραφο, το οποίο στην Ισπανία έχει νομική ισχύ, θα φέρει την υπογραφή του πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, Χόρχε.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου προχώρησε σε μαζικές απολύσεις δικηγόρων από το νομικό τμήμα της ομάδας, καθώς ανακάλυψε ότι οι συμβουλές που δέχτηκε ο Μέσι, ότι είναι καλύτερα να επιχειρήσει να μείνει ελεύθερος άμεσα, προήλθαν από το νομικό επιτελείο της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα οι Καταλανοί συνεχίζουν να λένε στην πλευρά του Αργεντινού πως θα τον αφήσουν ελεύθερο μόνο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία τους πρόταση 700 εκατομμυρίων ευρώ, όση δηλαδή είναι η ρήτρα στη συμφωνία που είχαν υπογράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.