ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Premier League: Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού

Premier League: Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να χτυπάει το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς το πρωί της Τρίτης (15/9), η Premier League ανακοίνωσε τέσσερις νέες περιπτώσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Η Premier League επιβεβαίωσε τέσσερα νέα κρούσματα COVID-19 (χωρίς να γίνει γνωστό αν μιλάμε για παίκτες ή μέλη του τεχνικού τιμ), με τον συνολικό αριθμό το διάστημα 7-13 Σεπτεμβρίου να ανέρχεται στα επτά.

Η ανακοίνωση:

“Η Premier League μπορεί σήμερα να επιβεβαιώσει ότι μεταξύ Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου, 2.131 παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου δοκιμάστηκαν για το COVID-19.

Από αυτά, υπήρχαν τέσσερα νέα θετικά τεστ.

Οι παίκτες ή το προσωπικό του κλαμπ που έχουν δοκιμαστεί θετικά θα απομονωθούν για μια περίοδο 10 ημερών.

Το Premier League παρέχει αυτές τις συγκεντρωτικές πληροφορίες για λόγους ακεραιότητας και διαφάνειας του ανταγωνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα δοθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα σωματεία ή τα άτομα από το πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιούνται μετά από κάθε γύρο δοκιμών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.