ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άρης και ΟΦΗ ρίχνονται απόψε στη «μάχη» του Europa League

Άρης και ΟΦΗ ρίχνονται απόψε στη «μάχη» του Europa League

O Άρης μπαίνει στη «μάχη» του Europa League με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Χρονικά, στις 20:00 (τηλεοπτική μετάδοση από Novasports 1), ο ΟΦΗ θέλει να γιορτάσει την ευρωπαϊκή του επιστροφή του με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, σε ένα ματς στο Ηράκλειο που κρύβει παγίδες. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, ανέφερε ότι η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση.

Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι η κυπριακή ομάδα χρειάζεται πολλή προσοχή, καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο και ομοιογενές σύνολο παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται χρόνια μαζί. Ως «κλειδί» για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό είναι η συγκέντρωση που οφείλουν να δείξουν οι παίκτες του, ώστε στην επόμενη φάση να βρουν τη Λεχ Πόζναν.

Μια ώρα αργότερα, στις 21:00 (τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2), ο Άρης υποδέχεται την Κόλος Κοβαλίβκα, την πρωτάρα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ουκρανική ομάδα, κόντρα στην οποία καλείται να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τεχνικός των «κίτρινων», Μίκαελ Ενινγκ, χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι το σύνολό του αγωνίζεται εντός έδρας, επισήμανε όμως ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού πρόκειται για έναν αγώνα νοκ άουτ, στον οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Εάν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν, τότε θα βρει απέναντί του την Ριέκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.