ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκριματικά Europa League: Κατώτερος ο ΟΦΗ – Αποχαιρέτησε την Ευρώπη μετά την ήττα από τον Απόλλων (0-1)

Προκριματικά Europa League: Κατώτερος ο ΟΦΗ – Αποχαιρέτησε την Ευρώπη μετά την ήττα από τον Απόλλων (0-1)

Ο ενθουσιασμός του ΟΦΗ για την παρουσία του στην Ευρώπη δεν ήταν αρκετή για να του δώσει και τη νίκη-πρόκριση, με τον πιο έτοιμο Απόλλων Λεμεσού να φεύγει από την Κρήτη με τη νίκη με 0-1 και με το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League στις αποσκευές του.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και το γεγονός ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία καλή φάση, τα λέει όλα για το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες. Ήταν στο 42ο λεπτό και ήταν για τον ΟΦΗ, με τον Στάικου να κάνει το τακουνάκι για τον Σαρδινέρο και αυτόν να στρώνει στον Φιγκεϊρέδο, τον οποίο όμως νίκησε ο τερματοφύλακας Δημητρίου.

Από εκεί και πέρα, σε όλο το πρώτο 45λεπτο, υπήρχαν μόνο λάθη και από τις δύο πλευρές, με συνέπεια το 0-0 του ημιχρόνου να κρίνεται ως λογικό. Στο δεύτερο μέρος, όμως, υπήρξε γκολ και ήρθε και νωρίς…

Στο 50′ ο Απόλλων Λεμεσού βγήκε μπροστά και ο Νταμπό πέρασε… σαν σταματημένο τον Σελίμοβιτς, πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Σαλάι, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1. Το γκολ των Κύπριων ήταν λογικό να αγχώσει τους Κρητικούς, οι οποίοι εκνευρίστηκαν κιόλας -δικαίως- λόγω κάποιων διαιτητικών λαθών, με αποκορύφωμα τη φάση του 59′, όταν ο Φιγκεϊρέδο έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ αν και η μπάλα είχε πάει σε αυτόν από αντίπαλο…

Ο Γιώργος Σίμος προσπάθησε από τον πάγκο να ηρεμήσει τους παίκτες του και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του με τις αλλαγές που έκανε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε και ο απογοητευτικός ΟΦΗ αποκλείστηκε πρόωρα από το Europa League.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης (67′ Ναμπί), Σελίμοβιτς, Βούρος, Ουές, Στάικος (67′ Σολίς), Μεγιάδο, Νέιρα, Γιαννούλης (80′ Κοροβέσης), Φιγκεϊρέδο, Σαρδινέρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλλων Λεμεσού: Δημητρίου, Ζοάο Πέδρο (46′ Πίττας), Γιούστε, Ρομπέρτς, Σάλαϊ, Σαχέτι, Ντιγκινί, Ματέι (46′ Μπένσοπ), Ντένιτς, Αγκίρε, Νταμπό (79′ Γιαννιώτας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.