ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλήρωση Europa League: Τα τρία υποψήφια ζευγάρια της ΑΕΚ

Κλήρωση Europa League: Τα τρία υποψήφια ζευγάρια της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ καλείται την επόμενη εβδομάδα να περάσει το εμπόδιο της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, αλλά θα ξέρει από σήμερα, αν προκριθεί, ποιος θα είναι ο πιθανός αντίπαλος της στα play off του Europa League.

Η UEFA ανακοίνωσε τα γκρουπ της κλήρωσης που θα διεξαχθεί στις 15:00 με την ΑΕΚ φυσικά να μπαίνει ως ζευγάρι με τη Σεντ Γκάλεν.

Εφόσον λοιπόν η ελληνική ομάδα επικρατήσει στην Ελβετία στις 24 Σεπτεμβρίου, τότε μία εβδομάδα αργότερα (1/10) θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια μιας εκ των αναμετρήσεων:

Σαρλερουά (Βέλγιο)-Παρτιζάν (Σερβία)
Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)-Ντέσνα (Ουκρανία)
Μάλμε (Σουηδία)-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο η εκπρόσωπος της Γερμανίας μπορεί να τρομοκρατήσει την Ένωση, από την άλλη πλευρά όμως το σίγουρο είναι ότι στο τελευταίο βήμα πριν από τους ομίλους του Εuropa league θα αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα. Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.