ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Champions League και Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Champions League και Κράσνονταρ

Σε ρυθμούς Κράσνονταρ και Champions League κινείται πλέον ο Δικέφαλος του βορρά και στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία του για την σπουδαία αναμέτρηση της Τρίτης.

Οι Θεσσαλονικείς κινούνται πλέον στους ρυθμούς της ρωσικής ομάδας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση, αφού πρώτα υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ Covid-19.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Όταν τα παιχνίδια είναι πολλά, η μετάβαση ενίοτε είναι απότομη. Κι αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ οφείλει να συνηθίσει δεδομένου ότι αυτή τη σεζόν θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

O Δικέφαλος κόντρα στον Ατρόμητο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε τρεις βαθμούς, αλλά τώρα καλείται ν’αφήσει πίσω του το πρωτάθλημα, κρατώντας τα συμπεράσματα του και να επικεντρωθεί στον αγώνα με την Κράσονταρ για το Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (19.09) στη Νέα Μεσημβρία με τεστ (άλλο ένα) Covid 19. Στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Παρασκευής (18.09) ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική. Την Κυριακή (19.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.