ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μίλαν – Σαμπντόρια 2-0: Ασταμάτητος ο 38χρονος Ζ.Ιμπραΐμοβιτς χάρισε τη νίκη στην ομάδα του

Μίλαν – Σαμπντόρια 2-0: Ασταμάτητος ο 38χρονος Ζ.Ιμπραΐμοβιτς χάρισε τη νίκη στην ομάδα του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να έχει φτάσει στα 38 του χρόνια, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να σκοράρει κατά ριπάς και να χαρίσει τη νίκη στην Μίλαν με 2-0 απέναντι στην Σαμπντόρια.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι με… φόρα από το φινάλε της προηγούμενης σεζόν και λίγες μέρες μετά την πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς στα προκριματικά του Europa League, επικράτησε 2-0 της Μπολόνια στο «Σαν Σίρο», με τον Σουηδό επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα.

Η Μπολόνια προσπάθησε ανεπιτυχώς να αιφνιδιάσει τη Μίλαν, η οποία μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι «ροσονέρι» είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ρέμπιτς (26’) και Μπενασέρ (28’), για να έρθει στο 35’ ο Ιμπραήμοβιτς να ανοίξει το σκορ (1-0).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σουηδός σούπερ σταρ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπενασέρ διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του. Ο ρυθμός άνοιξε, οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάικς στο 88′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.