Γ.Κλοπ: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Κ.Τσιμίκα αλλά πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτά που κάνουμε»

Γ.Κλοπ: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Κ.Τσιμίκα αλλά πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτά που κάνουμε»

Για την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έκανε χθες το ντεμπούτο του στη Λίβερπουλ στη εκτός έδρας νίκη (7-2) επί της Λίνκολν (ομάδα της League One), μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Οι «κόκκινοι» προκρίθηκαν στους «16» του αγγλικού League Cup, με τον ‘Ελληνα διεθνή ακραίο αμυντικό να αγωνίζεται 90 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα στο παιχνίδι γι΄ αυτόν. Η Λίνκολν κατάφερε να κλείσει τους χώρους. Ο Κώστας είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και νομίζω ότι είδατε μερικά πράγματα από αυτόν, κάποιες επελάσεις. Αλλά πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό που κάνουμε, αυτό είναι φυσιολογικό», είπε ο Γερμανός προπονητής, ενώ για τον Ζότα τόνισε: «Συμμετείχε και σε πολλές φάσεις, νομίζω ότι όλοι είδαν τι μπορεί να κάνει για την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.