ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής ψάχνει ομάδα με αγγελία στο διαδίκτυο!

Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής ψάχνει ομάδα με αγγελία στο διαδίκτυο!

Ομάδα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης εργασίας Linkedin, ψάχνει Γάλλος, πρώην διεθνής, καθώς έμεινε ελεύθερος από το σύλλογο που αγωνιζόταν.

Ο 26χρονος αμυντικός, Μπαπτίστ Αλοέ, ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Γαλλίας, έμεινε ελεύθερος από την Μπέερσοτ, μετά την μικρή συμβολή του (σ.σ. μόλις δύο συμμετοχές) στην άνοδο της βελγικής ομάδας στην Α` κατηγορία της χώρας και αποφάσισε να ψάξει την επόμενη ομάδα του μέσω διαδικτύου και όχι με τη βοήθεια κάποιου μάνατζερ.

“Εάν ανανέωνα το συμβόλαιο μου, νομίζω ότι θα έμενα στάσιμος”, δήλωσε ο Αλοέ, ο οποίος ανάρτησε το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα “LinkedIn”, όπου εργαζόμενοι από κάθε τομέα, θέτουν… εαυτόν στην διάθεση εν δυνάμει εργοδοτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Λένε ότι το LinkedIn μπορεί να κάνει θαύματα. Γι’ αυτό, σας καλώ θερμά να δηλώσετε ότι σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, να σχολιάζετε και να προσδιορίζετε τους συλλόγους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για το προφίλ μου”, πρόσθεσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν, έχει αγωνισθεί 14 φορές με την φανέλα της Μαρσέιγ και 98 με τη φανέλα της Βαλανσιέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.