ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε (3-2) την Μπράιτον με εύστοχο πέναλτι στο 100′

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε (3-2) την Μπράιτον με εύστοχο πέναλτι στο 100′

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-2 την Μπράιτον σε ένα… τρελό ματς, το νικηφόρο τέρμα για τους «κόκκινους διάβολους» ήρθε με πέναλτι στο 100′.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League πανηγύρισαν οι κόκκινοι διάβολοι, σε ένα ματς με τρελό σενάριο. Ενα ματς στο οποίο η Μπράιτον είχε δοκάρι στο 9′ σε σουτ του Τροσάρντ, είχε δεύτερο δοκάρι στο 21′ σε σουτ του ίδιου παίκτη, είχε τρίτο δοκάρι στο 30′ σε κεφαλιά του Μοπέ και τελικά σκόραρε στο 40′ με πέναλτι του Μοπέ.

Παρ’ όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο 43′ με αυτογκόλ του Ντανκ και στο 52′ μπήκε μπροστά (1-2) με ωραίο γκολ του Ράσφορντ. Η Μπράιτον δεν πτοήθηκε αλλά στάθηκε άτυχη και στο 60′ με το τέταρτο δοκάρι της, αυτή τη φορά σε σουτ του Μαρτς εντός περιοχής, για να ακολουθήσει στο 70′ το πέμπτο δοκάρι σε προσπάθεια του Τοσάρντ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και όταν στο 95′ ο Μαρτς από κοντά έκανε το 2-2 και όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν -μετά από τόση ατυχία- έστω την ισοπαλία, ήρθε στο 100′ το πέναλτι μέσω VAR, για χέρι του Μοπέ, υπέρ της Γιουνάιτεντ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να εκτελεί και να γράφει το τελικό 2-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.