ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρ.Κούμαν: «Είναι λογικό ο Μέσι να είναι θυμωμένος»

Ρ.Κούμαν: «Είναι λογικό ο Μέσι να είναι θυμωμένος»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, λίγες ώρες πριν από το ντεμπούτο του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο έφυγε ο Λουίς Σουάρες.

«Είναι λογικό ο Μέσι να είναι θυμωμένος όταν φεύγει ένας φίλος από τον σύλλογο. Έζησαν χρόνια μαζί, αλλά το σημαντικό είναι πώς προπονείται και παίζει. Υπήρξε ένα παράδειγμα. Είναι επηρεασμένος, αλλά επέστρεψε με μεγάλη διάθεση. Και θα το αποδείξει στα παιχνίδια» είπε για τον Αργεντινό σούπερ σταρ και αρχηγό της Μπάρτσα.

«Φαίνομαι σαν να είμαι ο κακός της ταινίας και δεν είμαι. Εγώ σεβάστηκα τον Σουάρες. Του είπα ότι ίσως δεν θα είχε λεπτά, αλλά ότι αν έμενε, θα υπολόγιζα σε εκείνον. Δεν ήταν μόνο δική μου απόφαση, αλλά και του συλλόγου. Εδώ υπάρχουν νεαροί παίκτες με δυνατότητες και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ο Λουίς και εγώ σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Είχε την δυνατότητα να φύγει και του εύχομαι κάθε επιτυχία» πρόσθεσε για τον Ουρουγουανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Ρίκι Πουτς, ο Κούμαν ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι αλήθεια ότι δεν τον υπολογίζω και βρίσκεται στην αποστολή», ενώ για τις μεταγραφές επισήμανε ότι «έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά προς το παρόν εστιάζουμε στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.