ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Aπίστευτο γκολ στο πρωτάθλημα USL (βίντεο)

ΗΠΑ: Aπίστευτο γκολ στο πρωτάθλημα USL (βίντεο)

Απίθανο γκολ στο 90′ για την Χάρτφορντ Αθλέτικ στο USL των ΗΠΑ, επικρατώντας με 3-2 της Φιλαδέλφια Γιούνιον ΙΙ.

Η Hartford Athletic πήρε τεράστια νίκη με το τελικό 3-2 στην έδρα της Philadelphia Union στο USL των ΗΠΑ χάρη στην οξυδέρκεια του Μπαρέρα που άπλωσε το πόδι για ν’ αναγκάσει τον Μπάντλερ να κάνει λάθος που θύμισε… Κάριους από το Κίεβο, το 2018!

Στο 90ο λεπτό κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωνόταν στην ισοπαλία, ο Μπαρέρα πλησιάζει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων στην Πενσιλβάνια και ενώ εκείνος προσπαθεί να δώσει συνέχεια με το χέρι, ο επιθετικός της Hartford Athletic απλώνει το πόδι προς τα πίσω!

Με τακουνιά καταφέρνει να πετύχει ένα παντελώς ανέλπιστο γκολ και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, θυμίζοντας κάτι από… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπροστά σε έναν τερματοφύλακα που έκανε απίθανη γκάφα στο φινάλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.