ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αθώος ο Αλβάρο μετά την κατηγορία του Νεϊμάρ για ρατσιστικά σχόλια – Δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία

Αθώος ο Αλβάρο μετά την κατηγορία του Νεϊμάρ για ρατσιστικά σχόλια – Δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία

O Νεϊμάρ κατηγόρησε τον Αλβάρο, στην αναμέτρηση της Παρί με την Μαρσέιγ, για ρατσιστική συμπεριφορά, όμως αυτός αθωώθηκε καθώς δεν συγκεντρώθηκαν επαρκή στοιχεία.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο αντίπαλός του τού είπε: «Σκάσε μαϊμού, που@@@@ς γιε» με τον Νεϊμάρ να φωνάζει προς τον τέταρτο διαιτητή: «Ρατσιστικό, όχι;».

Πάντως, οι γαλλικές ποδοσφαιρικές αρχές αθώωσαν για ρατσισμό τον Άλβαρο Γκονζάλες, αφού ο οργανισμός δήλωσε ότι δεν μπορούσε να βρει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξει τις κατηγορίες για ρατσισμό του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί με τη Μαρσέιγ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πειθαρχική επιτροπή του LFP ανέφερε: «Αφού εξέτασε τον φάκελο, ακούγοντας τους παίκτες και τους εκπροσώπους των συλλόγων, η επιτροπή σημειώνει ότι δεν διαθέτει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει διακριτικά σχόλια από τον παίκτη Άλβαρο εναντίον του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του αγώνα ή από τον Νεϊμάρ εναντίον του Άλβαρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.