ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος στο σερί της Έβερτον – Έχασε (2-0) από την Σαουθάμπτον

Τέλος στο σερί της Έβερτον – Έχασε (2-0) από την Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον κέρδισε με 2-0 την Έβερτον για την 6η αγωνιστική της Premier League και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 27′ όταν ο Γουόρντ-Πράουζ συνδυάστηκε άψογα με τον Ινγκς και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, όπου νίκησε τον Πίκφορντ με δυνατό διαγώνιο δεξί σουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερο χτύπημα στην καρδιά της άμυνας της Έβερτον, με τον Ινγκς να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά (πρώτη φορά μοιράζει 2 ασίστ σε ένα ματς Premier League σε σύνολο 117 συμμετοχών) και τον Άνταμς να κατεβάζει τη μπάλα με το στήθος, για να τη στείλει στα δίχτυα με δυνατό σουτ (2-0).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άγιοι διαφύλαξαν με άνεση το υπέρ τους αποτέλεσμα, με τους μπλε του Λίβερπουλ από την πλευρά τους να πραγματοποιούν άσχημη εμφάνιση και να μένουν μάλιστα και με 10 παίκτες από το 72′ λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ντιν. Αξίζε να σημειωθεί πως μετά από την ήττα της Έβερτον, η φετινή σεζόν στην Premier League είναι η πρώτη όπου όλες οι ομάδες έχουν τουλάχιστον μία ήττα στα πρώτα έξι παιχνίδια τους, μετά από το 1967-68.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.