ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Premier League: Η Λέστερ κέρδισε (1-0) την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Premier League: Η Λέστερ κέρδισε (1-0) την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Με Τζέιμι Βάρντι ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Λέστερ στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Τζέιμι Βάρντι… γλυκάθηκε με τον περυσινό τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Premier League και έχει βάλει πλώρη και για τον φετινό! Στο 80ό λεπτό του αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, ο επιθετικός – σημείο αναφοράς της Λέστερ νίκησε με κεφαλιά – ψαράκι τον Μπερντ Λένο, ύστερα από σέντρα του πρωτοεμφανιζόμενου Τσενγκίς Ουντέρ (αμφότεροι μπήκαν ως αλλαγή), άνοιξε το σκορ για τις Αλεπούδες και έφτασε αισίως τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συν τοις άλλοις, αυτό ήταν το ενδέκατο γκολ του Βάρντι σε δώδεκα αγώνες με τους Κανονιέρηδες, όντας ο δεύτερος μεγαλύτερος «δήμιος» τους στην Premier League μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ (δώδεκα γκολ). «Καυτός» θα έρθει στην Αθήνα για το ματς του Europa League με την ΑΕΚ (Πέμπτη 29/10, 19:55) ο μίστερ Βάρντι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.