ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαραντόνα: «Να μπορούσα να σκοράρω άλλη μία φορά κόντρα στην Αγγλία – Αυτή τη φορά με το δεξί χέρι» (βίντεο)

Μαραντόνα: «Να μπορούσα να σκοράρω άλλη μία φορά κόντρα στην Αγγλία – Αυτή τη φορά με το δεξί χέρι» (βίντεο)

Tα 60 του γενέθλια έχει στις 30 Οκτωβρίου ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και αποκάλυψε σε συνέντευξη του τι θα ήθελε ως δώρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «France Football», ενόψει των γενεθλίων του, ο «Ντιεγκίτο» ευχήθηκε να μπορούσε να σκοράρει ακόμη ένα τέρμα κόντρα στους Άγγλους, αυτή τη φορά, όμως, με το δεξί του χέρι: «Ονειρεύομαι να μπορούσα να σκοράρω ακόμη ένα γκολ κόντρα στην Αγγλία, με το δεξί χέρι αυτή τη φορά».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την παρολίγον μεταγραφή του στη Μαρσέιγ όταν ήταν ακόμη παίκτης της Νάπολι και εκθείασε τους Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο ως τους μοναδικούς παίκτες που τον κάνουν να «ονειρεύεται». Ολόκληρη η συνέντευξή του θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος του γαλλικού περιοδικού.

Υπενθυμίζουμε φυσικά, πως το τέρμα του στο Μουντιάλ του Μεξικό το 1986 απέναντι στη Γαλλία με το αριστερό δοξάζεται ως ένα από τα ιστορικότερα τέρματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Στον ίδιο αγώνα μάλιστα, ο Μαραντόνα είχε περάσει την… μισή Εθνική Αγγλίας για να σκοράρει ακόμα ένα μυθικό τέρμα και να δώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.