ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λέστερ: Σκέψεις να μην αγωνιστεί ο Τ.Βάρντι κόντρα στην ΑΕΚ

Λέστερ: Σκέψεις να μην αγωνιστεί ο Τ.Βάρντι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Τζέιμι Βάρντι σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια, καθώς σε 5 ματς έχει καταφέρει να βρει τα δίκτυα 6 φορές, παρόλα αυτά είναι αρκετά πιθανό να μην αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, την Πέμπτη.

Στο πρόσφατο ντέρμπι της Λέστερ με την Άρσεναλ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς χάρη στο δικό του τέρμα οι «κανονιέρηδες» κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, ο 33χρονος επιθετικός στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκε για 30 λεπτά μιας και προέρχεται από τραυματισμό.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, ο Μπρένταν Ρότζερς, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει τον Τζέιμι Βάρντι στον πάγκο στο ματς με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη και να παρατάξει στην κορυφή της επίθεσης, τον Κελέτσι Ιχεανάτσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως ο έμπειρος φορ δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο ματς με την Ζόρια, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.