Europa League: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το «διπλό» που θα τον επαναφέρει στο… κόλπο πρόκρισης

Europa League: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το «διπλό» που θα τον επαναφέρει στο… κόλπο πρόκρισης

Ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δίνει ο ΠΑΟΚ σήμερα απέναντι στην Γρανάδα (22:00), εκτός έδρας, με μοναδικό στόχο να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη με το τρίποντο στις αποσκευές του.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει στην άκρη τις όποιες πληροφορίες υπάρχουν για τη συμφωνία του Αμπέλ Φερέιρα με την Παλμέιρας και να αφοσιωθεί στο ματς με τους πολύ επικίνδυνους Ανδαλουσιανούς, που μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Primera Division μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την εστία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, με τους Ροντρίγκο και Γιαννούλη ως μπακ χαφ σε σύστημα 5-4-1. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Μουργκ και Αντρίγια Ζίβκβοιτς, με τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Ζ. Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Ντόουγκλας Αγκούστο, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ και Κούτσιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Σίλβα, Φουλκιέ, Σάντσεζ, Βαγέχο, Νέβα, Ετέκι, Σουάρες, Μοντόρο, Ερέρα, Κένεντι και Μολίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.