Europa League: Ήττα 1-2 για την ΑΕΚ από τη Λέστερ – Δείτε τα γκολ (βίντεο)

Europa League: Ήττα 1-2 για την ΑΕΚ από τη Λέστερ – Δείτε τα γκολ (βίντεο)

Η ΑΕΚ γνώρισε μία «σκληρή» ήττα από τη Λέστερ μέσα στο ΟΑΚΑ με 1-2.

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ΑΕΚ απέναντι στη Λέστερ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ένωση έχασε πάλι ένα ημίχρονο, στο οποίο πλήρωσε ακριβά τα λάθη της και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της.

Ο Βάρντι με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε άνοιξε το σκορ, με τον Λιβάγια στη συνέχεια να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει. Οι «αλεπούδες» όμως κατάφεραν με τον Τσάντουρι να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ 2-0 υπέρ τους.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και στο 49’ μείωσε σε 1-2 με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος στο επόμενο λεπτό έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Από εκεί και πέρα η Λέστερ είχε δοκάρι και διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» λύγισαν από την κούραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.