Τότεναμ: Έξαλλος με τους παίκτες του ο Ζ.Μουρίνιο – Ενημέρωσε για προπόνηση μέσω Instagram (φώτο)

Τότεναμ: Έξαλλος με τους παίκτες του ο Ζ.Μουρίνιο – Ενημέρωσε για προπόνηση μέσω Instagram (φώτο)

O Ζοσέ Μουρίνιο έχει κάθε δίκιο να φωνάζει μετά την ήττα από την Άντβερπ με 1-0, με τους παίκτες του να πρέπει να ετοιμάζονται για μεγάλο “καψόνι”.

Η Τότεναμ ηττήθηκε στην έδρα της Αντβέρπ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αποτέλεσμα που την έβαλε… πίσω από την ομάδα του Βελγίου στη βαθμολογία του συγκεκριμένου γκρουπ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο τεχνικός ήταν εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του και στη συνέντευξή Τύπου τόνισε ότι αν ήταν στο χέρι του θα έκανε… 11 αλλαγές.

«Αν μπορούσα θα ήθελα να κάνω 11 αλλαγές στο ημίχρονο. Πάντα μου αρέσει να πιστεύω ότι οι παίκτες αξίζουν μια ευκαιρία. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε: «Είναι δική μου ευθύνη να τους δώσω ευκαιρίες, αλλά είναι επίσης στο χέρι τους αν θα τις πιάσουν και με τα δύο χέρια και αν θα ζητήσουν περισσότερες. Απόψε φάνηκε ότι οι μελλοντικές μου επιλογές θα είναι πολύ εύκολες».

Ο εκνευρισμός του πάντως, δεν εκφράσθηκε μόνο στη συνέντευξη Τύπου. Κατά την επιστροφή της Τότεναμ, ο Μοπυρίνιο ανέβασε φωτογραφία από το πούλμαν της ομάδας και ανακοίνωσε διαδικτυακά στους ποδοσφαιριστές του ότι έχουν πρωινή προπόνηση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CG8N7b8pYc1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.