Ν.Μαραντόνα: «Το μόνο δώρο που θέλω είναι να φύγει ο κορονοϊός και να πάρει τίτλο η Νάπολι»

Ν.Μαραντόνα: «Το μόνο δώρο που θέλω είναι να φύγει ο κορονοϊός και να πάρει τίτλο η Νάπολι»

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε τα γενέθλιά του και σε ερώτηση για το δώρο που θα ήθελε απάντησε ότι επιθυμία του είναι να φύγει ο κορωνοϊός και να πάρει το πρωτάθλημα η αγαπημένη του Νάπολι.

Το μήνυμα του Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω της Corriere dello Sport:

«Τι δώρο θα ήθελα; Τίποτα για μένα. Εύχομαι αυτή η δολοφονική πανδημία να φύγει. Θα ήθελα να φύγουν όλες οι πανδημίες πάνω από όλες αυτές τις χώρες, τους λαούς και παιδιά, που δεν μπορούν καν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Εύχομαι εδώ στην Αργεντινή, όπως και σε πολλά, πάρα πολλά άλλα μέρη του κόσμου, οι ιοί της πείνας και η έλλειψη εργασίας, που καταβροχθίζουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, να σταματήσουν.

Και αφού δεν μπορώ να σταματήσω να μιλάω για το ποδόσφαιρο, θα ήθελα η Νάπολι να κερδίσει σύντομα ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αγαπητέ Γκατούζο, συνεχίστε έτσι: με την αποφασιστικότητά σας και την ικανότητά σας να παίζετε ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ και θέλω να σας πω κάτι: υπάρχουν άνθρωποι που καυχιούνται ότι έχουν παίξει στη Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ, στη Γιουβέντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της Νάπολι Ελπίζω μια μέρα να το πείτε κι εσείς αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.