Premier League: Δύσκολη νίκη για τη Λίβερπουλ – Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Premier League: Δύσκολη νίκη για τη Λίβερπουλ – Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο Ανφιλντ, αν και βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ.

Για ένα ακόμα ματς δυσκολεύτηκε, δείχνοντας πως βρίσκεται σε… κακό φεγγάρι. Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει μέσα στο “Άνφιλντ” από την μαχητική Γουέστ Χαμ, αλλά κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” (2-1), σε ματς για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Τα «σφυριά» αποδείχθηκαν πολύ «σκληρό καρύδι» για τους γηπεδούχους. Προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Φορνάλς και παρότι δέχθηκαν την ισοφάριση πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ στο 42′) στη συνέχεια «κοίταξαν στα μάτια» την αντίπαλό τους, έχοντας μάλιστα και σημαντική ευκαιρία να σκοράρουν.

Τελικά, η «χρυσή αλλαγή» του Γιούργκεν Κλοπ, ο Ζότα, «λύτρωσε» τους πρωταθλητές Αγγλίας στο 85΄ χαρίζοντας στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη με 2-1. Στη φάση οι “ρεντς” έκαναν αρκετές πάσες, με την ασίστ του Σακίρι να είναι απλά… για θαυμασμό.

Με το «τρίποντο» αυτό η Λίβερπουλ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, αλλά η Έβερτον θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή να «πιάσει» τους «ρεντς» αρκεί να φύγει νικήτρια από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Αποτελέσματα και σκόρερ στην 7η αγωνιστική:

Παρασκευή 30/10

Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας 2-0

(18 Νούρι, 27’ Ποντένσε)

Σάββατο 31/10

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1

(28′ Γουόκερ)

Μπέρνλι-Τσέλσι 3-0

(26′ Ζίγετς, 63′ Ζουμά, 70′ Βέρνερ)

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 2-1

(42’ πεν. Σαλάχ, 85’ Ζότα – 10’ Φορνάλς)

Κυριακή 1/11

  • Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον (14:00)
  • Νιούκαστλ-Έβερτον (16:00)
  • Μαν. Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (18:30)
  • Τότεναμ-Μπράιτον (21:15)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δευτέρα 26/10

  • Φούλαμ-Γουέστ Μπρομ (19:30)
  • Λιντς-Λέστερ (22:00)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.