ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκρηκτικό κλίμα στην Βοσνία μετά την αποτυχία – Ο Ν.Μπάγεβιτς έπιασε από τον λαιμό τον Ζ.Μισίμοβιτς

Εκρηκτικό κλίμα στην Βοσνία μετά την αποτυχία – Ο Ν.Μπάγεβιτς έπιασε από τον λαιμό τον Ζ.Μισίμοβιτς

Οι Βόσνιοι φαίνεται να μην έχουν πάρει με καλό μάτι την αποτυχία τους στο Nations League, κάτι που φάνηκε από το έντονο επεισόδιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς.

Ο διωγμός του έμπειρου τεχνικού δεν ήταν μάλλον και η καλύτερη επιλογή για την ψυχική του υγεία, καθώς ξέφυγε από τα φυσιολογικά επίπεδα και έπιασε τον παίκτη του από τον λαιμό, με αφορμή και τις τελευταίες του δηλώσεις.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», διάβασε μεταξύ άλλων ο Μπάγεβιτες και… όρμησε στον αθλητικό διευθυντή της Βοσνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, διαψεύδει τα πάντα λέγοντας: «Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι’ αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.