Ολυμπιακός: Με πλάνο… ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Ολυμπιακός: Με πλάνο… ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά στον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:55) για το Champions League.

Παρόλα αυτά και παρά την παραμονή στην κορυφή της Super League μαζί με τον Άρη, τα προβλήματα παραμένουν πολλά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (25/11, 19:55) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεδομένα εκτός μάχης είναι οι Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Βινάγκρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Χολέμπας. Με βάση τις συνθήκες αυτές, επικρατέστερο σενάριο μοιάζει να πάνε οι Πειραιώτες με την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο «αιώνιο» ντέρμπι. Δηλαδή με τον Σα στο τέρμα, τον Ραφίνια και έναν εκ των Ντρέγκερ ή Χολέμπας στα άκρα άμυνας, τους Σεμέδο και Σισέ στα στόπερ, την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ και μπροστά τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη (σαν «ψευτοεννιάρι»).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σενάριο να αλλάξει διάταξη ο Πορτογάλος τεχνικός και να παίξει η ομάδα του με 5-3-2 δεν φαίνεται πιθανό. Άλλωστε, σπάνια χρησιμοποιεί τρεις στο κέντρο της άμυνάς του ο Πορτογάλος τεχνικός. Βεβαίως, υπάρχουν ακόμη κάποιες ώρες μπροστά για το παιχνίδι με τους Άγγλους, αλλά ήδη υπάρχουν κάποια δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.